Hopea ei ole häpeä, varsinkaan kun se on kultainen

Qoron kisamatka Linziin sujui loistavasti ja kuoron hyväntuulisuus ja sydämestä lähtenyt halu laulaa myös huomattiin. Itse kilpailussa Qoro sijoittui omassa kategoriassaan toiseksi loistavilla toisen tason kultaisilla pisteillä ja pääsi finaaliin kahdeksan parhaan kuoron joukkoon. Tuomaristolta saatu erittäin positiivinen palaute lämmitti, mutta suurimman vaikutuksen taisi kuitenkin tehdä muiden kuorojen ja yleisön reaktio esiintymiseemme. Finaalissa Qoro nousi lavalle yleisön hurratessa ja esiintymisen jälkeen yleisö suorastaan huusi. Voiko kuoro mahtavampaa palautetta saada!

Lisää kilpailusta voi käydä lukemassa sivuilta http://www.interkultur.com sekä kisajärjestäjän blogista blog.interkultur.com, josta löytyy mm. Qoron spontaanien esitysten pääsy kisojen TOP 1 -muistoksi 😀

Jatkossa Qoro saatetaankin nähdä kisaamassa esim. World Choir Gameseissa tai World Choir Championships – Champions Round -kisoissa, joihin Qoro ansaitsi pääsyn Linzistä saaduilla loistopisteillä!