Syyskauden muistelot ja kevään odotusta

Qoro Quandon antoisa vuosi huipentui tunnelmallisiin joulukonsertteihin ja jo perinteeksi muodostuneeseen esiintymiseen Syöpätautien klinikan joulujuhlassa. Vuosi toi mukanaan hienoja konsertteja, mieleenpainuvia esiintymisiä ja riemukkaita keikkoja. Qoro on kiitollinen siitä, että sai viime vuoden aikana yleisön joukkoon lukuisia uusia kuulijoita, vanhoja uskollisia kannustajia unohtamatta!

Suuria harppauksia otettiin jo syksyllä, mutta nyt kevätkauden ensimmäisten harjoitusten jälkeen voi jo sanoa, että kaikesta huomaa kauden päätavoitteen olevan World Choir Games 2014 -kilpailut, jotka odottavat heinäkuussa Riiassa. Kevätkausi tulee siis olemaan työntäyteinen, mutta kaikki tehdään ilolla ja innolla!

Kevään konserttia odotellessa Qoroa voi käydä katsomassa ja kuuntelemassa videoilta, jotka on kuvattu Leppävaaran kirkossa 17.12. pidetyssä JouluQ-konsertissa.