World Choir Games 2014

World Choir Games -kisat kokoavat satoja kuoroja Riikaan Latviaan 9.-19.7. 2014. Kisoihin osallistuu yhteensä 27000 kuorolaista 460 kuorosta 73 eri maasta. Qoro osallistuu kaksiviikkoisten kisojen toiselle viikolle.

Kisoissa on kaksi sarjaa, Open Competition ja Champions Competition. Linzissä 2011 saavutetun menestyksen johdosta Qoro sai oikeuden osallistua Champions Competition -sarjaan. Kisaamme sarjassa kahdessa kategoriassa, joita ovat Mixed Chamber Choirs ja Musica Sacra a capella. Molemmat kategoriat ovat suosituimpien joukossa ja molemmat kisataan neljässä erässä. Qoron Chamber Choir -kategorian kisaveto on ke 16.7. klo 19 alkavassa erässä ja Musica Sacran 17.7. klo 19 alkavassa erässä.

Kisat ovat täynnä ohjelmaa ja jättimäisen ohjelmalehden voi käydä lukemassa täältä. Qoron kisatiedot kilpailukappaleineen löytyvät sivuilta 303 ja 363.

Tulemme päivittämään kisatunnelmia netti- ja Facebook-sivuillemme ja koko kisojen tunnelmia voi seurata WCG:n Facebook-sivuilla. Alla olevaa kuvaketta klikkaamalla pääset järjestäjän Interkulturin WCG-sivuille.

Logo_WCG_2014_RGB_1000px